4. maaliskuuta 2014

Tauluhyllyt

Vapaapäivän kunniaksi innostuin siivoamaan kotia kevätsiivouksen merkeissä. Kaappien sisällöt järjestin uudestaan, sänkyyn vaihdoin puhtaat petivaatteet, pesin pyykkiä pari koneellista ja pinnat tuli puunattua paremmin kuin yleensä. Koko aamupäivä urakassa meni, puuh. Siivouksen jälkeen kiinnitin Ikean tauluhyllyt seinälle. Jos olisin ollut järkevä, olisin odottanut miestä töistä kotiin ennen kuin ryhdyin koko touhuun. Hieman oli hankaluuksia saada pidempi tauluhylly seinään ilman apua, jotenkin ihmeen kaupalla kuitenkin onnistuin siinä.

Eteisen kapeammalle tauluhyllylle laitoin Villa Stockmannin Box-metallikehykset. Kehykset peittävät kivasti ovipuhelimen. Tauluhyllyn alle haluaisin pienen jakkaran tai rahin. Toinen kiva idea voisi olla korkea maljakko missä olisi kippuraoksia. Pidemmälle tauluhyllylle laitoin myös Villa Stockmannin kehykset sekä H&M:n tuikkukipot minimaljakoiksi ja lisäksi muutama tulppaani piristeeksi.







8 kommenttia :

  1. Kiva blogi, ihana koti! täytyy jäädä lueskelemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis koti ja sopii hienosta kehykset hyllyille samoin lyhty eteiseen. Ihana tulppaanikimppu. Pitäisiköhän itsekin välillä laittaa vähän pinkkiä aina valkoisten tulppanien joukkoon. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Suosittelen! Pientä piristystä kotiin vaikka valkoiset kukat on aina ne lempparit, silti kivaa vaihtelua välillä ostaa pinkkejä tai sekoittaa värejä keskenään. :)

      Poista
  3. Voi miten kaunis toi kimppu ja sen maljakko on!
    Höh, mä saa klikattua itseäni lukijaksi!! :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Voi ei! Välillä tuo "Lukija"-painike temppuilee mutta lukijaksi pystyy liittymään myös että kopioi blogin osoitteen, menee oman bloggerin etusivulle ja vasemmalla lukuluettelon alapuolella lukee "lisää". Klikkaa siitä, liittää osoitteen siihen kohtaan ja painaa "lue". :)

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)