27. marraskuuta 2013

Ensimmäinen

Ruudun toisella puolella kirjoittaa 20-vuotias Taija. Asun vuonna 2013 valmistuneessa kerrostaloyksiössä. Pinta-alaa asunnossa on 40,5 m2.

Sisustuksessa pääväreinä ovat valkoinen ja hopea, tekstiileillä tuon lisäväriä sisustukseen. Sisustusmakuni vaihtelee vuodenaikojen mukaan; talvella pidän kiiltävästä ja muhkeasta sisustuksesta. Esillä on paljon kimaltavia ja kiiltäviä esineitä ja tekstiilit ovat pehmeitä ja muhkeita. Kesällä pidän yksinkertaisemmasta ilmeestä ja usein keväällä alan jo karsimaan ylimääräisiä esineitä talvisäilöön.

Sisutuksen lisäksi tulen joskus kirjoittamaan jostain ihan muusta, kuten pukeutumisesta, leivonnasta tai tapahtumista. Sanoisin, että blogini on vahvasti sisustuspainotteinen lifestyle-blogi. Tervetuloa lukemaan!

5 kommenttia :

  1. Innolla odotan tulevia kommentteja! Noi kynttilänjalat on niin ihanat! ♥___♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Vielä pikkuisen ulkoasun säätöä niin pääsee kunnolla postailemaan! :D

      Poista
  2. Ihana koti teillä! :) Katselin nämä sun kaikki postaukset läpi ja voi vitsit kun on niin tutun näköistä! Mä voin olla kyllä ihan hakoteilläkin, kun en edes tiedä missä tämä kyseinen asunto sijaitsee, mutta näyttää kyllä ihan samanlaiselta asunnolta mitä käytiin muutama kuukausi sitten katsomassa poikaystävän kanssa! :D Mun on ihan pakko kysyä, vaikka ymmärrän ettet varmaan halua kertoa tarkalleen missä asut, mutta sijaitseeko kyseinen talo ihan erään nimeltä mainitsemattoman juna-aseman läheisyydessä ja alkaako osoite T-kirjaimella…? :D Sori kun tunkeilen, mutta mua vaan jäin niin paljon vaivaamaan toi asia, niin oli ihan pakko kysyä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, nyt vähän hävettää.. Näytti vaan niin samalta! :D Anteeksi sekoiluni ja mukavaa sunnuntaita sinne! :)

      Poista
    2. Haha, höpsis! Ja mistä sitä tietää et oliski ihan samanlainen asunto mut eri kaupungissa vaan. :D Kivaa sunnuntaita sinne kanssa! :)

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)