12. helmikuuta 2014

Haaste - Täällä minä bloggailen

Sain Jennalta kivan haasteen kuvata paikan, jossa bloggaan. Kiitos haasteesta! ♥ Meillä ei ole tietokonepöytää, joten käytän läppäriä milloin missäkin; sängyssä, sohvalla, lattialla... Yleensä istun olohuoneen sohvalla lukemassa uusimpia blogipäivityksiä ja kirjoittamassa omia. Välillä tulee myös luettua blogeja puhelimella ja haaveilen tabletin ostamisesta, koska se olisi vaan niin kätevä! Haaste on jo monella kiertänyt, itse haastan mukaan seuraavat blogit:


8 kommenttia :

  1. Kiitos Taija! Otan mielelläni haasteen vastaan :)

    VastaaPoista
  2. Hih! Silmäilin tekstiä monesti, ennen kuin tajusin että haasteessa lukee minun blogin nimi. :D Osallistun mielelläni, yritän ehtiä vielä tässä kuussa ottaa kuvia, vaikkakin bloggauspaikkani on vielä aikas raakile. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Mun piti kans odottaa H&M:n tilausta et saan uudet tyynyt sohvalle, mut en jaksanutkaan.. :D

      Poista
    2. Hih :D Vastaan haasteeseen pian, onneksi nykyisen kodin bloggauspaikan kehtaa jopa esitellä, vaikkei sekään ole lähelläkään valmista. :)
      Osaisitko kertoa noista verho öö, listoista enemmän? Kun meillä on kamalat 70-luvun/kerrostalojen 25cm levyetuosat verholistojen edessä useimmissa huoneissa. Ne on rumat ja verhot ei nipsujen kanssa laskeudu kauniisti. Niitä ei voi kokonaan repiä poiskaan, katto pitäisi sitten vaihtaa ja niiden takana taitaa mennä vanhoja patteriputkia jotka pitäisi kans repiä pois, joten tuollainen ratkaisu mikä teillä on kiinnostaisi. :)

      Poista
    3. No siis tuo kuuluu tähän asuntoon, että normi verhokisko siellä on. Mutta! Ompelin verhoihin rypytysnauhat ja niillä saa kivat laskokset syntymään! :)

      Poista
  3. Mitkä verhot sinulla on olohuoneessa? Ovat todella kauniin näköiset.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Verhot ovat itse ommeltu Jotexin Grace-kankaasta. Grace-verhoja löytyy Jotexilta myös valmiina, meille ne vaan olivat liian lyhyet. :(

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)