13. helmikuuta 2014

Haaveita olohuoneeseen

Yleensä mielessäni ei muuta pyöri kuin sisustus. Uusia ideoita tulee tasaiseen tahtiin, joita sitten toteutan liiankin nopeasti. Nyt minulla on ollut kausi, kun mikään ei oikein kiinnosta; tv-taso ammottaa tyhjyyttä, kun mitkään sisustusesineet eivät miellytä, sävyt ovat vääriä ja kaikki tuntuu huonolta ja epäsopivalta verrattuna muiden koteihin. Olohuoneeseen kaipaan sitä jotain, enkä ole löytänyt sitä vielä. Makuuhuoneeseen pitäisi ostaa yöpöydät ja pöytälamput vanhan rikkoituneen tilalle. Sängynpäätykin pitäisi saada tehtyä. Keittiön kanssa olen ihan hukassa, kun en vain keksi mitään järkevää. Välillä jopa mietin jätänkö sen sellaiseksi?

Äsken sain sisustusvimman aivan tyhjästä ja tein pienen kollaasin siltä pohjalta.


"Sisustusmasennus" on taas selätetty, ja kollaasin olohuoneessa voisin jopa viihtyä. Muutos tapahtuisi aika pitkälti tekstiileitä vaihtamalla. Isoin muutos olisi uusi sohvapöytä ja sohva, enkä pidä niilläkään mitään kiirettä. Evergreen-vaasi ja Rondo-valaisin ovat aika vautsi!

10 kommenttia :

  1. Oikein ihana kokonaisuus tuo on! Etenkin tykkään noista valkeista verhoista. Valkoinen on sisustuksessa ehdoton suosikkini, täällä Englannissa tosin sitä pidetään melko outona... paikallisilla on hieman eri käsitys sisustuksesta kuin meillä Suomessa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olen huomannut saman asian, onneksi makunsa kullakin. :D

      Poista
  2. Älä vertaa kotiasi muihin koteihin, ei kai sentään tarvitse samanlaista olla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tietenkään, enkä edes viihtyisi kotona, jos sisustus on kopioitu toiselta. Samankaltaisuutta voi esiintyä, jos toisen koti inspiroi. Pyrin kuitenkin sisustamaan omalla tyylillä. :)

      Poista
  3. Voin samaistua täysin, mullakin on toisinaan vaiheita kun kaikki on huonosti. :D Mulla se on lähinnä ollut sitä, että on väärän väriset seinät, ruma laminaatti tai vino katto (vanha talo kun on kyseessä). Joskus nämä tuntuu aivan ylitsepääsemättömiltä asioilta. Jossakin vaiheessa olin myös ihan hukassa, mitä haluan ja pikku hiljaa tajusin, että vaikka on paljon ihania juttuja, kaikki ei vain tunnu omalta omassa kodissa, vaikka ne jossakin muualla näyttäisikin aivan täydellisiltä. Tärkeintä on se, että koti tuntuu juuri omalta kodilta. <3 Oikein hyvältä näyttää tuo tekemäsi kollaasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Kiva kuulla etten ole ainoa saman ongelman kanssa :D Olen samaa mieltä kanssasi, että sisustaa tavalla joka miellyttää itseä, eikä mieti miltä muissa kodeissa näyttää. :) Täytyy kyllä myöntää, että nykyisessä kodissa ärsyttää keittiö ja eteinen, koska ne ovat niin pieniä ja kateellisena katson muiden kauniisti sisustettuja huoneita. :(

      Poista
  4. Sisustusmasennus! Hih, sitä se on, niin tuttua! Itekin vertaan omaa kotiani muiden koteihin, myös sinun kotiisi... :) koska minun silmissä sinun koti on yhtä ihana kuin sinun silmissä ne muut kodit :)
    Miul on nuo verhot ja tyyny =) näyttäis sulla upeilta!

    VastaaPoista
  5. Itseasiassa teidän kodissa olen näitä verhoja ensin ihaillutkin! :) Omaan makuun ihanan vaaleat (:D), mutta kuvio tuo kivaa ylellisyyttä. :) Kivaa viikonloppua! :)

    VastaaPoista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)