26. maaliskuuta 2014

Ehdotuksia kaivataan

Kevään tullessa kaipaan enemmän kotiin yksinkertaisuutta ja minimalisuutta. Olen luonteeltani nopeasti kyllästyvä ja koen viihtyväni parhaiten yksinkertaisessa kodissa tavarapaljouden sijaan. Koti näyttää heti myös siistimmältä, kun tavaraa on vähän. Jouluna teen sisustuksessa poikkeuksen, silloin kaipaan ja himoitsen kiiltoa ja kimallusta sekä pehmeitä tekstiileitä.

Tv-taso aiheuttaa tällä hetkellä päänvaivaa; en tiedä mitä siihen laittaisin. Nyt minulla on siinä krominen tarjotin ja neilikoita maljakossa. Pidän tästä näystä todella, mutta en halua joka viikko ostaa uusia kukkia. Olen miettinyt, jos ostan leikkokukkien tilalle ruukun ja kauniin kasvin, en ole vain mikään viherpeukalo ja pelkään kasvin kuihtuvan nopeasti. Olen myös miettinyt jos ostan isomman taulun tai kehyksen nojaamaan seinää vasten ja myös jonkinlainen lyhty olisi kiva siinä. Muutamien viikkojen päästä tv-tason viereen tulee Hay Heen nojatuoli, joten pitää miettiä mikä sopii yhteen tuolin kanssa. Tällä hetkellä suosikkini on valkoinen tai krominen valokuvakehys nojaamassa seinää vasten, kehyksen sisälle laittaisin esimerkiksi tapettinäytteen. Mitä sinä ehdottaisit?

6 kommenttia :

  1. Hyvä idea sulla olikin kehyksen ja lyhdyn lisäämisestä. Yksi ajatus olisi mulla. Mitä jos siirrät lipaston päältä toisen valaisimista tasolle? Voisi sopia hyvin siihenkin eikä lipasto olisi silti liian tyhjä vaikka toinen lamppu siirtyisikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joskus suunnittelinkin laittavani tv-tasolle valaisimen. Idea unohtui ja sitten ostinkin lipaston päälle valaisimet. En millään haluaisi luopua toisesta, mietin jopa jos ostaisin kolmannen ja sijoittaisin sen tv-tasolle. Olisi varmaan liikaa valaisimia? :D

      Poista
    2. Minunkin mielestä valaisin olisi hyvä idea! Eihän niitä voi koskaan olla liikaa, eihän? ;) Ja jos mieli muuttuu, on se helppo sijoittaa muualle asuntoon. :)

      Poista
    3. Voi vitsit, eihän niitä voi koskaan olla liikaa ja aina tulee uusia mitkä on pakko saada :D No tällä hetkellä siihen on luultavasti tulossa isompi kehys, hyvä puoli että valaisin sopii siihen silti, jos sellaisen haluan. :)

      Poista
  2. Mäkin ehottaisin valaisinta mut ei mitään liian isoa :) Tai jotai kynttilöihin liittyvää ? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet on sitä mieltä, että valaisin. :D Luultavasti hankin siihen isomman kehyksen ja siihen sopisi vielä valaisinkin. :) Kynttilöitä en halua ainakaan vielä, tuli 'yliannostus' niistä kun meillä ollut ne yhdet ja samat kauan ja alkoi kyllästyttää. :( Talvella ne aivan varmasti löytää tien takaisin. :D

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)