27. maaliskuuta 2014

Olohuoneen nurkkaus

Edellisessä postauksessa kysyin mitä te ehdottaisitte minun laittavan tv-tasolle. Itse olin suunnitellut isoa kehystä ja te ehdotitte valaisinta. Kiitos ihanasta ehdotuksesta, siitä se ajatus sitten lähti!

Suunnitelmissa olisi laittaa tv-tasolle itse tehty taulu. Taulun tekisin isosta valkoisesta kehyksestä ja kauniista tapetin palasta. En vielä tiedä millaista tapettia laitan, luultavasti hopeista missä on kaunis kuvio. Taulun viereen tulisi ikisuosikki Pentik Rondo-valaisin. Olen monta vuotta valaisimesta haaveillut, vieläkään en ole sitä kuitenkaan ostanut. Tv-tason viereen tulee Hay Hee Lounge ja siihen H&M:n satiinityyny. Talvella haluan lepotuolille valkoisen muhkean lampaantaljan tai tekoturkispeiton. Miltä suunnitelma kuulostaa? Itse olen ainakin todella innoissani ajatuksesta! Viikonloppuna voisin lähteä "tapettikaupoille" katsomaan valikoimaa.


6 kommenttia :

  1. Hienoa, kuulostaa hyvältä :) valaisimia on harvoin liikaa, joten anna mennä vaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ja onneksi kauniita valaisimia on useita, joten mielellään niitä aina kotiuttaa. :D

      Poista
  2. Hyvä idea, ja eikun toteuttamaan. Minulla on olohuoneessa kolme pöytävalaisinta, kaksi molemmin puolin telkkaria ja kolmas sivupöydällä ja tietysti katossa vielä kattokruunu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itseasiassa tänään kävin ostamassa kehyksen ja tapettia! :) Kotona huomasin että kehyksestä puuttuu lasi!! Voi vitsi kun ärsyttää! :( Kuulostaa todella kivalta! :)

      Poista
  3. Hyvät on suunnitelma. toteutuskuvia odotellessa ;)

    VastaaPoista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)