30. maaliskuuta 2014

Tapettia kehyksiin

Olen ollut ahkera viikonloppuna ja hankkinut tarvikkeet tv-tasolle tulevaan omatekoiseen tauluun. Taulun kuvaksi valitsin Eco Decorama -tapetin. Pidän kuvan luonnonläheisyydestä ja yksinkertaisuudesta. Tietenkään kaikki ei mennyt suunnitelmien mukaan ja onnistuin valitsemaan juuri sen kehyksen mistä puuttui kehyslasi kokonaan. Kotona harmitti todella paljon, kun tajusin asian. Olin niin innoissani taulu-projektistani. Ensi viikolla otan suunnan uudestaan kohti Ikeaa ja käyn vaihtamassa kehyksen ehjään. En tietenkään malttanut odottaa uuden kehyksen hakemista, joten tuunailin meidän vanhoja kehyksiä kyseisellä tapetilla myös. Mielestäni kehykset saivat uuden kivan ilmeen. Pidän myös siitä, että pienessä tilassa kaikki "taulut" ovat samanlaisia.

Kyseistä tapettia on vielä jäljellä kahdeksan metriä, mitä kaikkea muuta tapetista voisi vielä tehdä? Lopuksi kuva neilikoista, ne ovat vain niin kauniita! 



6 kommenttia :

  1. Tapetti kehyksissä on kaunista! :)
    Postauksen kuvat ovat todella kauniita! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on! Vaikka monessa muussa blogissa on sama idea vilahtanut, nyt vasta itsekin innostuin asiasta. :) Kiitos! ♥ Olen yrittänyt panostaa kuviin, vielä ne eivät huipputasoa ole vanhasta kamerasta johtuen, mutta paaaljon parempia kuin ennen. :)

      Poista
  2. Aika kiva idea, täytyy joskus kokeilla. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä todella helppo ja nopea idea piristää kehyksiä :) Ja jos pieniin kehyksiin aikoo laittaa niin voi hyödyntää tapettikaupoista saatavia mallipaloja :)

      Poista
  3. Kiva uusi blogi, hayn tuoli on varmasti rahansa väärti. Hulluilla myydään varmaa niitä vain muutama kappale. Saako kysyä mistä sait alekoodin tuoliin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Jep, saa olla nopea, jos meinaa omansa saada. Alekoodi oli viime kuussa... :( Stockalla on välillä -20% yhdestä tuotteesta kanta-asiakkaille. Koodeja on onneksi suhteellisen usein, joten kannattaa seurailla tilannetta! :)

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)