14. huhtikuuta 2014

Eteisen ovipuhelin piiloon

Eteinen on todella pieni ja joka seinällä on jonkinlainen ovi. Eteinen on hankala sisustaa kauniiksi ja ainoa seinä minne voisi jotain laittaa on pilattu ovipuhelimella. Muutosta asti inhosin seinää ja yhdessä vaiheessa laitoin seinälle Ribba-tauluhyllyn ja siihen Villa Stockmannin kromisia kehyksiä. En pitänyt kehyksien pienestä asettelutilasta ja tämäkään idea ei toiminut. Nykyisin kehykset löytyvät pidemmältä tauluhyllyltä, joka on makuuhuoneen ja olohuoneen välisellä seinällä.

Idea eteiseen syntyi vahingossa. Olin ensin suunnitellut laittavani Ribba-kehyksen olohuoneeseen. Kehyksessä on tarpeeksi syvä takaosa, jotta ovipuhelin mahtuu taakse piiloon. Kehykseen laitoin ennestään ollutta tapettia. Pidän tästä ratkaisusta enemmän, taulu on todella huomaamaton mutta silti kaunis. Kuva sulautuu hyvin seinään ja näyttää mielestäni paremmalta kuin tauluhylly kehyksineen. Taulun alapuolelle haluan jossain vaiheessa Askon Spin-säilytysrahin. Rahi on kokonsa puolesta oikein passeli tuohon pienelle seinälle.

Kuvat olivat ennestään jo valotuksen takia huonoja, blogiin lisätessä ne huononivat entisestään. Joka tapauksessa oikein ihanaa viikon alkua!







4 kommenttia :

  1. Aika kätevästi sait piiloon. Itse en olisi varmaan keksinyt :) Mukavaa maanantaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Aika vahingossa tämä idea mulle kanssa tuli. :D

      Poista
  2. Hauska ja ovela idea! Kiinnostaa silti tietää, että joudutko ottamaan taulun aina alas, kun ovikello soi, vai miten homma toimii? :) Mun tarvisi keksiä myös joku hyvä juttu sähkö- ja sulakekaapin piilottamiselle. Tuntuu toivottomalta ja vihaan niitä kaappeja. :D

    Blogissani on sulle haaste, jos jaksat ja kerkeät niin käy kurkkaamassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Joo, taulun joutuu aina nostamaan pois, kun pitää avata alaovi.. :D Onneksi meille ei kuitenkaan niin usein tule vieraita, että häiritsisi! :D Nyt netissä on näkynyt sellaisia magneettitauluja mitkä voidaan kiinnittää esimerkiksi jääkaapin oveen. Sellaisella voisi olla kiva piilottaa rumat sähkökaapit. :D Kiitos haasteesta! :)

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)