17. huhtikuuta 2014

Uusi valaisin

Hulluilta Päiviltä tilaamani valaisin tuli eilen. Vaikka olen pitkään haaveillut Rondosta, on se jäänyt kaupan hyllylle hintansa vuoksi. Nyt sain sen suhteellisen edullisesti ja pakko oli valaisin kotiuttaa!

Valaisimeen yhdistin Deco-varjostimen ja on se upea! Koko on myös todella iso verrattuna esimerkiksi olohuoneen lipaston päällä oleviin Manhattan-valaisimiin, siitä vain plussaa! Olohuoneen leponurkkaus on nyt viimeistelty ja valaisin sopii todella hyvin tv-tasolle. Nappi ostos! 




10 kommenttia :

  1. Kaunis valaisin ja leponurkkaus. Pelkistetty on kaunista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Itse pidän kanssa pelkistetystä enemmän. Talvella/jouluna yleensä sitten lisään vähän kimallusta! :D

      Poista
  2. Kivaan hintaan oli nyt hullareilla .) Meillä on jo monta vuotta ollut ja pientä kyllästymistä omaani ilmassa. laittaisiko hetkeksi kaappiin niin jpa kohta taas kelpaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun puolesta olis voinut olla vieläkin halvemmalla.. :D:D Yleensä hetkeksi piiloon laittaminen auttaa, vähän kuin lapsien lelut eli ovat kuin uudet 'tauon' jälkeen! :D

      Poista
  3. Sopii kyllä teille. :) Tuo tuoli on ihana <3

    VastaaPoista
  4. Voi miten kivan näköistä! Voi ei, taas innostuin tuosta Rondo-valaisimesta, ehdin jo jättää sen mielestäni.. :) Hay Hee tuoli olis kyllä kiva meilläkin! Ensin pitäis saada tuo samainen tv-taso ja uus sohvapöytä, ehkä Hay Tray jos mies suostuu... tai ehkä siltä ei kysytä jos minä ostan ;)
    Oliko se haaste se bloggauspaikkahaaste? Otan sen käsittelyyn heti kun löydän järkkärin laturin. :) taidan mennä pian etsimään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Mä tykkään molemmista ihan hirmuisesti! Lempparikohta tällä hetkellä tuo nurkkaus. :) Osta pois! ;) Mullakin käynyt Tray mielessä jos vaihdan uuteen! Ja juu, oli se! :)

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)