28. huhtikuuta 2014

Uuden sängyn pohdintaa

Tällä hetkellä minulla ei juuri ole motivaatiota sisustukseen tai blogiin liittyen. Ylimääräinen energia kuluu elämäntapamuutoksen merkeissä ja haluan keskittyä siihen kerrankin kunnolla! Blogissa saattaa olla kesän ajan hiljaista, mutta syksyllä palaan viimeistään entistä paremmalla motivaatiolla!

Olen pohtinut vanhan sängyn vaihtamista uuteen, jos vaikka selkäkivutkin hellittäisi! Turvauduin taas Ikean valikoimaan ja olen miettinyt näitä vaihtoehtoja:


Leirvik on todellinen prinsessasänky! Sänky on todella kaukana yksinkertaisesta tyylistäni, mutta jokin tässä sängyssä on alkanut kiehtomaan kovasti. Lisäpisteitä jalkopäädystä!


Malm on näistä kolmesta ehkä eniten tyyliseni ja helppo valinta. Onko kuitenkin liian yksinkertainen?

 
Kolmantena vaihtoehtona on ostaa uusi runkopatjasänky, johon teen uuden tai käytän vanhaa sängynpäätyä. Kuitenkin toivoisin, että sänky ja pääty olisivat yhtenäisiä.

Pitäiskö päätyä helppoon ja ehkä jopa tylsään ratkaisuun, vai pitäisikö kerrankin rikkoa kaavan ja ostaa jotain omasta tyylistä poikkeavaa? Mitä mieltä olette?

8 kommenttia :

  1. Toivottavasti ei mitään vakavaa ole sattunnut? Minä jaksan odottaa postausta vaikka vuoden. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! ♥ Mitään vakavaa ei ole sattunut, päinvastoin! Syksyllä puhaltaa uudet tuulet ja kerron niistä sitten enemmän kun on ajankohtaista! :)

      Poista
  2. Tuo prinsessasänkykin on kiva! Toisaalta on hyvä pysyä tyylilleen uskollisena, niin ei tuu mokattua. :) kuitenkin aika iso hankinta kyseessä, mutta ainahan sen voi myydä. Harkitse rauhassa! Kaikki on kivoja vaihtoehtoja.

    VastaaPoista
  3. Totta! :) No pitää mennä muutenkin paikan päälle tarkemmin tutkiskelemaan, mutta tällä hetkellä prinsessasänky on ykkönen!

    VastaaPoista
  4. Vau, tästä tuli hirvee sisustuskuume päälle! :-)

    VastaaPoista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)