13. toukokuuta 2014

Paljastuksia ja hankintoja

Kaiken ollessa melkein varmaa, voin paljastaa syyn blogihiljaisuuteen!

Näillä näkymin muutan taas syksyllä! Asunto on minulle varattu ja pääsen katsomaan sitä pian ja samalla kirjoittamaan sopimuksen, jos asunnon haluan! Asunto on ihan uusi yksiö, itseasiassa taloa rakennetaan vielä ja siksi asuntonäytössäkin kestää.

Jos nyt muutan, niin minun pitää uusia muutamia huonekaluja, koska tuleva asunto on pienempi kuin nykyinen. Uusi sohva ja sohvapöytä on ainakin hankintalistalla! Tietenkin myös sänky, mutta en vielä tiedä päädynkö Ikean Malm vai Leirvik sänkyyn.

Sohva tulee olemaan kauan puhuttu Kivik! Sohvapöydäksi haluan Hay Trayn ja luultavasti pienempi koko päätyy myös yöpöydäksi. Toivon, että asuntoon mahtuisi myös ruokapöytä, vaikka edes pieni ja tuoleiksi valitsisin Hay Heet, sopii kivasti yhteen lepotuolin kanssa.

Palailen pian uutisten kera, että muutanko vai en!


6 kommenttia :

  1. Kiitos! Kyllä tässä aika kova muutto- ja sisustuskuume alkaa olemaan! :D

    VastaaPoista
  2. Onpas mukavia uutisia. :) Se on jännä miten tulee sellainen ihan puhtaalta pöydältä aloittamisen tunne muuttaessa, jos tiedät mitä tarkoitan... Voi laittaa pois kaikkia vanhoja juttuja ja hankkia sitten jotain uutta kivaa tilalle. ;) Joku päivä tässä juuri tosin mietin että jestas jos nyt pitäisi muuttaa, sen verran kannettavaa olisi tästä talosta ulos. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juuri tätä olen myös ajatellut! :D Vaikka asuntojen välillä ei nyt montaa kilometriä ole, mutta ihan kun saisi 'aloittaa uuden elämän' kun karsin turhia tavaroita pois ja muutan uudelle sijainnille. :) Hah, no uskon mun muuton olevan hieman helpompi, kun on vaan yhden ihmisen tavarat! :D

      Poista

Kiitos mielenkiinnostasi blogiani kohtaan. Kommentit piristävät aina.
Jos sinulla on vinkkejä tai ehdotuksia otan niitä mielelläni vastaan. :)